Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Wint Nederland van Canada in oefenduel voor EURO2024?

04 juni 2024

Het Nederlands elftal heeft nog twee oefenwedstrijden te gaan voordat het de koffers in kan pakken voor EURO2024 in Duitsland. Aanstaande donderdag treedt de ploeg van bondscoach Ronald Koeman aan tegen Canada. Voor het Nederlands elftal is het Canadese elftal nog een onbekende noot, maar donderdagavond zullen de Canadezen in De Kuip te Rotterdam aanwezig zijn. Wint Nederland van Canada in het één na laatste oefenduel voor EURO2024? Scoor de odds en de beste deals via Gokken op Sport!

Euro2024

Op vrijdag 14 juni barst het EK in Duitsland los. De eerste wedstrijd van Euro2024 is de wedstrijd tussen Duistland en Schotland. De Duitsers mogen als gastland van het EK de openingswedstrijd spelen die wordt gehouden in de Allianz Arena te München. Het stadion van Bayern München is één van de tien stadions waar 24 landen gaan strijden Europees kampioen te worden. Nederland speelt haar eerste wedstrijd tegen Polen in het Volksparkstadion te Hamburg. De wedstrijd tegen Frankrijk zal in de Red Bull Arena te Leipzig gespeeld gaan worden en tegen Oostenrijk speelt Oranje in het Olympiastadion te Berlijn.

Titelverdediger Italië is er op dit EK ook weer bij. De Italianen spelen de groepsfase tegen Kroatië, Spanje en Albanië en is ook op dit toernooi weer één van de favorieten. Frankrijk en Engeland behoren tot de topfavorieten gevolgd door Duitsland.

Head 2 Head

Met Canada en IJsland heeft het Nederlands elftal nog twee oefenduels te gaan om zich klaar te stomen voor Euro2024. Tegen IJsland speelde Oranje al meerdere malen, maar Canada is nog een onbekende tegenstander voor het Nederlands elftal. Oranje speelde nooit eerder tegen Canada en dus is het aanstaande donderdag extra spannend als de twee teams elkaar ontmoeten in De Kuip te Rotterdam.

Odds Nederland – Canada

De Nederlandse bookmakers lopen graag warm voor de oefenduels van Oranje. de hoogste pre-odds die voetbalgokkers kunnen vinden in het 1×2 spelsysteem staan ingedeeld bij een zege van Canada.  kunnen voetbalgokkers de hoogste pre-odds vinden bij winst van Canada. Winnen de Canadezen hun eerste wedstrijd ooit tegen Nederland? Dan kan er tot 8.09 keer het speelbedrag gescoord worden bij de Nederlandse wedkantoren.

Ga je voor een gelijkspel in De Kuip? Als Oranje en de Canadese bezoekers elkaar in evenwicht houden in De Kuip, dan keren de Nederlandse bookmakers tot 4.56 keer de inleg uit.

Gaat Koeman met zijn team de sterren van de hemel spelen in De Kuip en wint Oranje in Rotterdam van Canada? Dan kunnen voetbalgokkers tot 1.40 keer het speelbedrag scoren met een correcte voorspelling op winst van het Nederlands elftal.

Gokken op Voetbal

De eerste oefenwedstrijd ooit tussen Nederland – Canada staat gepland op donderdag 6 juni om 20:45 uur in De Kuip te Rotterdam. Laat Koeman met zijn mannen De Kuip juichen of is het nog onbekende Canada ons te slim af in deze oefenpot? Speel mee bij de betrouwbaarste wedkantoren van Nederland voor en tijdens EURO2024 en scoor de beste EK-deals!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.