Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Derby: Atletico Madrid treft Real Madrid in La Liga

27 september 2024

Dit weekend staat er in de Spaanse La Liga een derby op het programma.  Atletico Madrid en Real Madrid treffen elkaar in het Metropolitano Stadion te Madrid. Vorig seizoen won Atletico voor eigen publiek van het ‘grote’ Real Madrid. Wat zal  dit keer het resultaat zijn van deze Madrileense derby? Speel mee via Gokken op Sport en scoor de odds bij de Spaanse voetbalcompetitie. 

La Liga Santander

De Spaanse La Liga Santander is dit weekend toegekomen aan de achtste speelronde van de competitie. FC Barcelona staat op dit moment eerste en houdt Real Madrid achter zich. Real Madrid staat tweede, maar neemt het aanstaande zondag tegen Atletico Madrid op tegen een rivaal uit de top vier van de competitie. Bij Real Madrid is Kylian Mbappe de spits die tot nu toe de meeste goals maakte voor Los Blancos. De Franse superspits heeft dit seizoen al vijf goals en een assist achter zijn naam staan. Bij Atletico Madrid zijn Antoine Griezmann en Marcos Llorente de spelers die tot nu toe de meeste goals maakten voor Los Colchoneros.

Head 2 Head

De Madrileense derby staat bekend om het spektakel tussen twee grote voetbalclubs in Madrid. Beide weten dan ook wat winnen is. In de competitie speelden de twee ploegen in totaal 174 keer tegen elkaar Daarvan wist Real 91 keer te winnen. 42 keer werden de punten gedeeld en Atletico won 41 keer de derby. In al die wedstrijden wist Real Madrid driehonderd keer te scoren tegen hun stadsgenoot. Atletico maakte 224 doelpunten tegen Los Blancos.

Odds Atletico Madrid – Real Madrid

Bij El derby Madrileño, zoals deze derby ook wel genoemd wordt, horen hoge odds en daar ontbreekt het dan ook niet aan bij de Nederlandse bookmakers! Wie de hoogste pre-odds in het 1×2 spelsysteem zoekt bij dit duel, kan die vinden bij een gelijkspel. Als de twee Madrileense teams de punten gaan delen, keren de bookmakers tot 3.58 keer het speelbedrag uit.

Winst van Atletico Madrid levert hoge quoteringen die kunnen oplopen tot 3.08 keer het speelbedrag dat voetbalgokkers dan hebben achtergelaten bij de wedkantoren.

Gaan de drie punten mee met Real Madrid? Dan staan er nog hoge beloning te wachten. Voetbalgokkers kunnen tot 2.30 keer het speelbedrag scoren bij een correcte voorspelling op winst van Los Blancos.

Gokken op Sport

Online wedden op Europese wedstrijden blijft populair bij voetbalgokkers. Wil jij het ook eens gaan proberen en speel je mee via Gokken op Sport. Ontdek dan eerst wel wedkantoor het beste bij  je past en drop je voorspellingen als de quoteringen het hoogst staan ingedeeld.

Wedden in de pre-fase kan totdat de wedstrijd begint. De Spaanse La Liga wedstrijd Atletico Madrid – Real Madrid staat gepland op zondag 29 september. De zogenoemde El derby Madrileño begint om 21:00 uur en wordt gehouden in het Metropolitano Stadion te Madrid. Veilig en verantwoord gokken op sport kan het best bij Nederlandse bookmakers met geldige licenties. Kom alles te weten over gokken op voetbal en betrouwbare wedkantoren op Gokken op Sport.nl!

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.