Welkom bij Gokkenopsport

Tijdelijk niet beschikbaar!

Op dit moment is toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

Ga jij de winnende weddenschap scoren bij Girona – Feyenoord?

30 september 2024

Feyenoord komt aanstaande woensdag in actie in het UEFA Champions League toernooi. In een poging zich bij de beste 24 teams en het liefst nog bij de beste 8 teams te scharen nemen de Rotterdammers het op tegen het Spaanse Girona. Kan Feyenoord na de nederlaag tegen Bayer Leverkusen tegen Girona wel een vuist maken? Speel mee met Girona – Feyenoord en plaats je voorspelling tegen de beste bookmakers odds door alle deals te vergelijken via Gokken op Sport.nl!

UEFA Champions League

De klassieke groepsfase, waarin vier teams uit en thuis tegen elkaar spelen en de nummers één en twee van iedere poule zich kwalificeren voor de achtste finales bestaat niet meer. Vanaf dit seizoen doen alle 36 clubs tot de winterstop mee aan één grote competitie. Deze werkt volgens hetzelfde systeem als iedere landelijke competitie qua puntentelling. Een overwinning levert drie punten op, terwijl een gelijkspel één punt waard is. Alle clubs spelen in deze eerste fase acht wedstrijden tegen acht verschillende tegenstanders.

De eerste acht plekken in deze stand zijn felbegeerd, want sta je na alle wedstrijden bij deze eerste acht, dan is rechtstreekse plaatsing voor de achtste finales een feit. Bij een gelijke stand wordt er gekeken naar het doelsaldo. Voor de andere clubs zijn er echter ook nog kansen, want de nummer 9 tot en met 24 gaan naar een tussenronde. Feyenoord staat na één speelronde 37e en moet er dus nog flink aantrekken in de komende zeven groepsduels.

Head to Head Girona – Feyenoord

Er werden in het verleden geen onderlinge duels afgewerkt tussen Girona en Feyenoord. Gokken op Voetbal heeft daarom de meest recente uitslagen voor je op een rij. En wat valt op: beide clubs zijn niet in vorm! Girona heeft in de laatste vijf wedstrijden geen enkele overwinning behaald. Tegen Celta de Vigo en Rayo Vallecano werd het een gelijkspel, maar van Valencia, Paris Saint Germain (CL) en FC Barcelona werd verloren.

Ook Feyenoord presteert onder de nieuwe coach Brian Priske vooralsnog teleurstellend. De Rotterdammers behaalden slechts één overwinning in de laatste vijf duels, met een 2-0 zege op NAC Breda. In de andere vier wedstrijden leden ze echter puntenverlies. Het werd 1-1 tegen NEC, 0-4 verlies tegen Bayer Leverkusen (CL), 2-2 bij FC Groningen. En de stadsderby tegen Sparta eindigde ook in 1-1.

Odds

Voorspel je een overwinning van Feyenoord? Dan betalen de bookmakers tot 3.60 keer het ingezette bedrag uit, mits de weddenschap geplaatst is binnen het 1×2 spelsysteem.

Online bookmakers verhogen vaak de pre-odds voor UEFA Champions League wedstrijden van Feyenoord. Zo kan men tot wel 3.82 keer het ingezette bedrag winnen als beide teams gelijkspelen.

Als Girona wint, betalen de wedkantoren tot 2.02 keer het ingezette bedrag uit aan degenen die op de Spaanse ploeg hebben gewed. Een inzet op Girona levert dus nog steeds het dubbele op van het ingezette bedrag. Controleer de meest actuele odds tijdens de pre-fase en profiteer van de beste bookmakers deals.

Gokken op Girona – Feyenoord

De wedstrijd Girona – Feyenoord zal woensdag 3 oktober worden gespeeld in de Spaanse stad Girona. Bij het wedden op de Champions League zijn enkele van de meest populaire weddenschappen het voorspellen van de winnaar van een specifieke wedstrijd, het aantal doelpunten dat gescoord zal worden, welk team als eerste zal scoren, of zelfs welke spelers doelpunten zullen maken. Deze weddenschappen zorgen voor veel spanning en kunnen het kijkplezier van de wedstrijden vergroten.

Speel mee en zet in via betrouwbare bookmakers die in het bezit zijn van een Nederlandse goklicentie, uitgegeven door de Kansspelautoriteit. Zo wordt het volgen van de poulefase wedstrijd Girona – Feyenoord in de UEFA Champions League poulefase nog leuker en interessanter! Speel bewust, 24+.

Top Bookmakers

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente.

Logo Jacks

Jacks

jacks.nl

Logo Unibet

Unibet

unibet.nl

Direct een gokje wagen op jouw favoriete sport?

In oculis quidem rerum necessitatibus saepe eveniet, ut earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut labore et aut fugiat aliquid, praeter voluptatem ipsam causam ista, quae dices, libenter assentiar probabo, inquit, modo ista sis aequitate, quam ob rem aperiam eaque gaudere ut et quas.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.